LA NOSTRA HISTÒRIA

EL NOSTRE RESTAURANT

El 17 de Febrer del 2018 vam inaugurar el nostre restaurant. 

En Xavi amb tota una vida d'experiència en el món de la restauració i l'Ariadna després d'haver-se format com a cuinera a l'escola Hoffmann i haver estat un temps voltant per diferents cuines decideixen fer el que a ells els agrada realment, un restaurant de dimensió més aviat petita on pots mimar al client i fer-lo sentir a gust, amb uns plats mimats i personals que faràn que vulguis tornar.


EL NOSTRE EQUIP

El nostre equip és petit però molt familiar. Ens agrada que la gent es senti com a casa i per això fa falta que nosaltres siguem una llar. A nosaltres ens encanta la nostra feina i és per això que ens complementem molt bé i sempre intentem anar tots a una, perquè el concepte del Portal sigui el que és i estigui continuament millorant.

A la vostra disposició

Ariadna Sala

NUESTRO RESTAURANTE

El 17 de Febrero del 2018 inauguramos nuestro restaurante.

Xavi con toda una vida de experiencia en el mundo de la restauración y Ariadna después de haberse formado como cocinera en la escuela Hoffmann y haber sido un tiempo alrededor por diferentes cocinas deciden hacer lo que a ellos les gusta realmente, un restaurante de dimensión más bien pequeña donde puedes mimar al cliente y hacerlo sentir a gusto, con unos platos mimados y personales que harán que quieras volver.

NUESTRO EQUIPO

Nuestro equipo es pequeño pero muy familiar. Nos gusta que la gente se sienta como en casa y por eso hace falta que nosotros seamos un hogar. A nosotros nos encanta nuestro trabajo y es por eso que nos complementamos muy bien y siempre intentamos ir todos a una, porque el concepto del Portal sea lo que es y esté continuamente mejorando.


A su disposición

Ariadna Sala

© 2020 EL PORTAL DE BÀSCARA, Plaça Pessebre nº2, Bàscara 17483
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!